• OS-entry
  • AW-entry
  • EPexpress
  • Vastlegprogramma

EPexpress (Basis GGZ)

EPexpress (Basis GGZ) is speciaal voor zorgverleners die zorg leveren in de generalistische geestelijke gezondheidszorg.

De gegevens van cliënten en behandelingen beheert u hiermee eenvoudig, compleet en overzichtelijk. Met EPexpress maakt u een declaratiebestand volgens Vektis-standaard GZ321. Dit bestand kunt u vervolgens via VECOZO indienen.

De informatie die u via VECOZO ontvangt van de zorgverzekeraar kunt u inlezen en verwerken volgens Vektis-standaard GZ322.

Als u regelmatig op deze site kijkt en de nieuwste versie downloadt dan kunt u zorgeloos gebruik maken van EPexpress. Kijkt u ook eens bij de 'Veelgestelde vragen'.

Download EPexpress 2014 (versie 4.3.2.3 dd 16-12-2016) hier.

Wijzigingen 2017:
Voor SBGGZ is zijn de velden Leefsituatie, Opleidingsniveau en Zorgdomein verplicht geworden. Daar wordt nu op gecontroleerd. Deze velden gaan niet mee in de declaratie en DIS aanlevering maar zijn specifiek voor SBGGZ bedoeld. Als u geen SBGGZ aanlevering wilt doen, dan kunt u deze velden ook vullen met de standaardwaarden 99=onbekend en 97 = anders. Voor meer informatie: kijk bij de veelgestelde vragen.


Druk deze pagina af


Neem contact op met onze helpdesk

Stel uw vraag per email: helpdesk@promeetec.nl

Geef in uw email aan van welk declaratieprogramma u gebruik maakt.