• OS-entry
  • AW-entry
  • EPexpress
  • Vastlegprogramma

AW-entry

AW-entry is een gratis en laagdrempelig declaratieprogramma.

AW-entry is bedoeld voor AWBZ Zorgaanbieders die vanaf 1-1-2011 conform de Vektis standaard AW319 moeten declareren bij zorgkantoren en niet beschikken over een eigen systeem. Vanaf 1-1-2015 kan AW-entry (versie 1.1.3.0 en hoger) ook gebruikt worden voor het declareren van Wijkverpleging bij de zorgverzekeraars.

In AW-entry kunt u gegevens van cliënten opvoeren en beheren. Daarnaast kunt u per cliënt prestaties aanmaken, die u vervolgens in declaratiebestanden per zorgkantoor/zorgverzekeraar kunt verzenden. Deze declaraties voldoen aan de Vektis standaard AW319.

Via VECOZO kunt u deze bestanden indienen en de retourinformatie van de zorgkantoren/zorgverzekeraars ophalen. De retourinformatie, die voldoet aan de Vektis standaard AW320, kunt u in AW-entry inlezen en afhandelen.

Daarnaast biedt AW-entry de functionaliteit om op basis van eerdere prestaties een voorstelprestatie aan te maken voor een volgende periode. U hoeft dus niet iedere maand al uw gegevens opnieuw in te voeren.

Ook de tarieven, prestatiecodes en contracten met de zorgkantoren en zorgverzekeraars kunt u in AW-entry onderhouden.

Zorg ervoor dat u bij het opstarten van AW-entry Internetverbinding heeft. U werkt dan altijd met de meest recente codelijsten. Als u verder regelmatig op deze site kijkt en de nieuwste versie downloadt dan kunt u zorgeloos gebruik maken van AW-entry.

 


Download AW-entry (Versie 1.1.4.0 dd 23-06-2016) hier.


Druk deze pagina af


Neem contact op met onze helpdesk

Stel uw vraag per email: helpdesk@promeetec.nl

Geef in uw email aan van welk declaratieprogramma u gebruik maakt.