• COV4U Balie
  • COV4U Pro
  • COV4U .NET

COV4U Pro

 

Batchcontrole
Met COV4U Pro controleert u direct en snel grote bestanden met verzekerdengegevens, zowel binnen de basisverzekering als binnen de aanvullende verzekering. Per minuut kan COV4U Pro tot 3000 verzekerden checken. Deze controle verloopt onafhankelijk van uw backoffice- of financiële systeem. COV4U kan met grote hoeveelheden data probleemloos overweg, 100.000 records zijn geen enkel probleem.

Resultaat batch-controle COV4U Pro.
Klik op afbeelding voor groot formaat.

Hoe werkt COV4U Pro?
COV4U Pro is uiterst gebruiksvriendelijk. Via uitgebreide opties kunt u alle toetsingsvariabelen aanpassen. Met een klik op de COV-knop start u de gegevenscontrole. De resultaten van VECOZO krijgt u direct gepresenteerd. Deze kunt u met een aantal keuzemogelijkheden filteren en exporteren. Ook kunt u de resultaten naar eigen voorkeur inzichtelijk maken. De verschillen tussen de gecontroleerde gegevens en de VECOZO-resultaten zijn met een duidelijke kleurcodering gemarkeerd. Correcties kunt u daardoor snel doorvoeren in uw administratie.

Kenmerken COV4U Pro 
Met COV4U Pro krijgt u glashelder inzicht in de controleresultaten. De gebruikersinterface heeft een duidelijke structuur en is eenvoudig in gebruik. In een aantal eenvoudige stappen configureert u alle belangrijke parameters. Ook als u binnen een organisatie werkt waar een bestandstype niet overal in dezelfde indeling wordt gebruikt, kunt u probleemloos met COV4U Pro werken. Het programma ondersteunt namelijk nagenoeg alle bestandstypen, denk bijvoorbeeld aan Excel, CSV, SQL-server en Oracle. COV4U Pro heeft een gunstige aanschafprijs: met COV4U Pro doet u een verantwoorde investering in zekerheid en financiële continuïteit.


 

Resultaat balie-controle COV4U Pro.
Klik op afbeelding voor groot formaat.

Balie functie COV4U Pro
COV4U Pro bevat ook een balie waarmee u snel en makkelijk handmatig verzekerde gegevens kan opzoeken. COV4U laat automatisch ook de verzekerde historie zien van eventuele vorige verzekeringen, voorzover opvraagbaar. De resultaten kunnen geprint worden en een export naar Excel en PDF zijn mogelijk.

 

Download laatste versie
COV4U Pro (versie 5.0.5.0, dd 2-6-2015)

Download vorige versie
COV4U Pro (versie 5.0.3.4, dd 19-8-2014)
COV4U Pro (versie 5.0.3.3, dd 6-1-2014)
COV4U Pro (versie 5.0.3.2, dd 23-10-2013)
COV4U Pro (versie 5.0.3.1, dd 27-9-2013)
COV4U Pro (versie 5.0.2.7, dd 3-07-2013)

COV4U Pro bestellen
Voor COV4U Pro is een licentie nodig, neem contact op met Promeetec om een licentie te bestellen. De licentie kosten zijn € 1700 ex. BTW per gebruiker. Het onderhoudsabonnement bedraagt jaarlijks 18% van de geldende licentiekosten.

COV4U werkt met een systeemcertificaat van VECOZO. Dit certificaat kunt u gratis aanvragen via www.vecozo.nl.

Systeem vereisten:

COV4U Pro vereist dat het .NET Framework 3.5 geïnstalleerd is:

Om .NET Framework 3.5 op Windows 8 of Windows 8.1 te installeren:


Druk deze pagina af


Bel mij terug

Organisatie
*

Naam
*
Tel.
*
Neem deze code over:
captcha *